LAAT ZE MAAR ROLLEN

fd435f5c51d558b7ef3ddc5501758c3b

Het leven is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol, elk krijgt zijn deel? Ja lach maar. Niks zo onhandig uiteindelijk, als niet genoeg wc-papier in huis hebben, wanneer de nood het hoogst is. Ondanks het veelvuldig wassen van handen lijkt het in Corona-tijden trouwens aangewezen, dat ieder zijn éigen rol gebruikt. Tel maar uit & tel maar op, want anders kom je al gauw van de regen in de drop.

Wc-rol_1.0 (1)

Stel je maar eens voor, dat het op de duur weer met verknipte vierkantjes gazettenpapier zou moeten, aaneengeregen als kalenderblaadjes aan een koord, zoals vroeger. Met een laag van die zwarte drukinkt daarop en flarden sombere schrijvelaarscommentaren, die je dan toch maar weer begint te lezen. En God zij niet langer geprezen, als dat -bij lelijk toeval- Hugo Camps dan zou wezen.

common+causes+of+cat+poop+problems

Bovendien, katten & kinderen durven ook al eens aan de rol gaan met onze onontbeerlijke rollen, dus bij mogelijke schaarste gaat ook dàt een cruciale rol spelen in tijden van ieder-voor-zich. Kortom, de schrikbeelden zijn er: dus grijp, graai & bewonder, want we kunnen echt niet zonder, dixit elke Hypochonder.

uRtVIF9yAnYMiXZ6ehHM-wB6BMQ-dVxpNh4VK74iW-nwplrp6i_SYG3IROej2TfJ20dJQUwMNmSelr6gG4KIWe7K_psiHdXzh9N9sNz88dbnd_teVn9SYpBXxOHUbhQsJDLEIrgxwF-IfiWClO3_1aAhnzxEJFRCXQU1jlhDRq0Bvd9GVibNKH-87uVtZA7UddIsUKVssdADpi2jzNr33uE0VR

Wie zich daar heden ten dage smalend over uitlaat, die weet blijkbaar niet hoe multiculti wc-papier wel niet is. Je kan er zoveel meer kanten mee uit dan je bij het eerste veegsel zou vermoeden. En zeker in de wat edeler benaming ‘toiletpapier’. Zo smetteloos nog, in het vooruitzicht van het vuile werk dat ermee moet worden verricht. Geef toe, daar gaat een zekere fascinatie van uit.

tumblr_od9fkevSyu1vatewco2_640

Premium extra soft, je zou er hartstochtelijk van gaan dromen, zelfs los van alle hamstersymptomen. Te weten dat je daar ook prachtige bloemen van kan maken, dat je er krullen mee in je haar kan zetten en geloof het of niet: dat je er zelfs een trouwkleed van kan maken, voor één of andere goede gang van zaken.

6V7pE0cl

En dan hebben we nog bijlange niet gedaan met praten, want na af- & buikloop zijn er ook nog die weergaloze lége rolletjes die op ons worden losgelaten!

wc-rolletjeskunst

Hoe dan ook, je mag er niet aan denken dat we zonder zouden vallen. Dat we daardoor ons gezicht zouden verliezen, ook al hebben we dat (des te erger) niet meteen in de smiezen. Zodat nog maar eens blijkt, dat niets is wat het lijkt.

291fda60-5c71-11e9-92fe-539eac2436f0

Of stel je voor dat we ten einde raad onze wc-rollen met het schaamrood op de kaken nog zelf zullen moeten gaan haken. Dat zou je in je eigen huis toch niet mee willen maken. Moge hij ons genadig zijn, de toornige Engel der Wrake!

yVrihLeBkPFyNLk9ZdP1KTobBdl8Vk_dUmoYs2DoKBMl_qYfj-c7r8A3nySAzaLblUUfv6PnNve-L8nHD4scC5t7HZI5KbyNogIoPQF8Wv5-o5HcPto

Nu zelfs de grootste winkelwagens te klein zijn om er genoeg van te krijgen, valt niet meer te verzwijgen: de rollen zijn omgekeerd, we hebben ons lesje geleerd?

I hate my job!

Het onvolprezen toilet-papier, doet zijn werk & verrekt geen spier.